четвъртък, 22 април 2010 г.

Благодарско!

Благодаря Ви за наградата Блог на деня!
Това е единствената награда в живота ми, за която не съм се потрудила,
и едва ли чак толкова заслужавам. Като си помисля, какви интересни неща чета из блоговете, но никога не се сещам да номинирам и да си призная, от време на време гласувам. Много ми хареса преди години девизът на една преподавателка от университета "Това, което може да не се направи, не го правя" и аз май съм го прихванала с годините. Обещавам, че ще се поправя, честна пионерска;)!
Е, щом давате, взимам и черпя!

6 коментара:

  1. Честито и от мен!И не е вярно, това което си мислиш, в блога ти откривам винаги интересни неща.Продължавай да твориш!

    ОтговорИзтриване
  2. А ти ми харесваш!Пиши!Скромна си продължавай!-Някой нахалник,навел се през рамо,как те попива с очите само!Затвори не вратата,очите затвори!Една сълза,не я бърши,пътечка нека да направи!Часовник стенен,все поглеждаш,стрелките вече са отдавна спрели!Смутена си!Хвърли молива,стана време за каффе!-Довечера дано щастлива,да пишеш продължи! Наистина харесваш ми!

    ОтговорИзтриване
  3. Umnia, благодаря, а ти защо не пишеш? Зная, че имаш какво да кажеш. Пиши!

    ОтговорИзтриване
  4. -Мислиш ли,че времето на някой ще отнема?Да пиша и да мисля,че някой по мене ще въздиша!Е лесно става ако нещичко препиша!Какво да вкарам като тема,но по добре девиза от тебе да отнема!-Кажи ми на сериозно ли да се взема?-Добре и този укор ще поема,но нека малко въздух да си взема!

    ОтговорИзтриване