понеделник, 27 декември 2010 г.

Една година!


Днес блогът ми става на годинка. Да си призная честно, не мислех да пиша нещо по този повод. С този свой пост искам да уважа и благодаря на вас, моите читатели.  Не се считам за блогър, а да ви призная под секрет, допреди две години бях противник и на интернет. Не че съм отрицател на новото, но и вредите не са малко, а аз съм си пристрастителна натура. Не и че изпитвах някаква вътрешна потребност от блог. Идеята, а и конкретният повод за създаване на  блога ми дойде от публикации на Владимир Иванов–Krizt. Благодаря ти, Влади! Очаквах, техническото предизвикателство по направата е голямо, защото компютърно съм почти неграмотна.
Ползите за мен от този блог са много. Първо, изливам си настроението, когато не мога или не искам да говоря с някого от моите близки. Не очаквах, че ще имам толкова читатели, радвам се, че намирате нещо интересно в този „тюрлюгювеч”.  По-голямата полза е, че чрез рубриките „Прочети това” и „Блог на деня” чета и разглеждам интересни и вълнуващи неща.  Не мислех, че има толкова талантливи хора в България!
Благодарение на един пост в нечий блог се отказах да пратя писмо, написано в изблик на лошо настроение, с което щях да нараня или загубя човек, когото обичам. Този пост ми помогна да осъзная нещо много важно, което пропусках.
Искам да ви попитам, какво значи „фишинг сайт”и могат ли те да навредят на компютъра ми. Отваряйки някои блогове  се появява този огромен надпис и бързо ги затварям, защото ме е страх от неприятни последици, а блоговете са интересни за мен.
Въобще, прекарвам доста смислени часове в блогосферата, „усъвършенствайки се в изкуството нищо да не правя”.
Весели празници, приятели, и успешна нова година!  До нови срещи! :)

6 коментара:

  1. Честито и хубави моменти и в новата година! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита годишнина! Блоговете са част от нас и начин за общуване,който нищо не може да замени.
    Колкото до прозорците, повечето са безвредни реклами.Ако вредят на някого то е на самите блогове, защото ги правят бавни и неприятни за посещение. Друго нещо са изскачащите прозорци, но и при тях правилната тактика е затваряне с кръстчето.

    ОтговорИзтриване
  3. Честито,Hexemexe! Още много години блогуване :))
    Твоят блогърски път поразително прилича на моя.
    Успешна Нова година!

    ОтговорИзтриване
  4. :D Ами за какво се считаш,м?
    Честит Рожден Ден! {}

    ОтговорИзтриване
  5. След толкова добри слова,от мен ще си изкараш една кавга!Знаеш ли че от теб се заразих,и късно в мен бацила аз открих?!-Все ми казваше пиши,но защо не ми каза първо мисли!Аз съм "философ"(дървен).Работих сред хора,и сцената беше моя!Бях автобусен шофьор,и пред мен мисли умни минаваха като скалъпен на бързичко декор!Добра попивателна бях,най добрите си крадях!Понякога се наранявах,но винаги като на кино,с главния герой оцелявах!Усети ли че избягах от тази тема?Сега сопата трябва да ти взема,че има много с нея да ме учиш ти!-С риск да се повторя,с искрен глас искам да проговоря!Сложи на моите слова-черта и приятно изкарване на вечерта!А през Новата Година,Желания сто за теб да има!;):)));D

    ОтговорИзтриване