събота, 14 август 2010 г.

Ден, като всеки друг

/Кучешка фотоистория/

Бобо е италианец, но не е мързелив, не се излежава до късно.
Работи в един склад.

Вече е взел сутрешния си душ.

Трябва да си сложи нещо на главата, много е горещо днес.

Не забравя и слънчевите очила.
И вече е в очакване на първите клиенти.;)

4 коментара:

  1. Пази си работното място!А на мен все още не ми е ясно,защо навсякъде ми става тясно?Получих днес-есемес-че някой проевява,хей така към мене интерес!Дали да замълча?-Дали да се почеша по врата?Я по-добре да спра,да не каже някой,че с въшки е пълна моята глава!Но да не бягаме от тази тема,има го кучето проблема!Благодаря ти Хекси за това,но не ми отнемай слънчевите очила!Успех!Винаги за мен си ти върха,макар че много блогове следя!

    ОтговорИзтриване
  2. Не става!Имейла ти моя не ще да познаваИскал сървар?А аз момиче на плажа!Сега сериозно!-Пиши ми на скайпа,в мен няма тайна! goten_pi436

    ОтговорИзтриване
  3. Грешката е моя,за уточнение моля!Пази си работното място-кучето -аз!Защо получин от шефа есемес,след като жена му ме изгони?Нещо сродна ми се видя на кучето и моята съдба!А навик имам по врата да се почесвам,решение важно кога вземам!Накрая видях че бягам от темата,затова наместих кучешките очила!И за да замажа всичко писах че си върха,което си е така!Но вместо да се извиня,щтакнах катинара на капана!Сори че погрешно се изразих!Но мислих че ти мислиш същото като мен!Сгреших и моля да бъда извинен!

    ОтговорИзтриване