неделя, 12 декември 2010 г.

Украсихте ли вече елхата?

Време е за Коледната украса. В следващия пост Ви предлагам няколко нестандартни идеи за Коледни дръвчета. Традициите не са това, което бяха. ;)

Коледното дърво на маймуната


Коледната елха на майстора


Коледното дърво на спазващия диета


Коледната елха на американеца


Коледната елха на компютърния маниак


Коледното дърво на клошаря


Коледната елха на алкохолика


А ето ги и коледните елхи в най-лошия град за живеене в България. Ми криза, безработица, затова природата миналата седмица /не без наше съдействие, разбира се/ се погрижи и ние да си имаме креативна Коледна украса. С малко повече късмет, без големи ветрове и повторни наводнения, украсата ще изтрае и за следващите няколко Коледи.


В поста са използвани снимки от www.lachmeister.de

3 коментара:

  1. Много добри попадения. Посмях се, благодаря :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Hexemexe,право в десятката!:))) Посмях се с "разностранните" вкусове за коледно дръвче.Впрочем и при нас след вчерашната вятърна буря в някои квартали си имаме такива дръвчета и храсти, окичени къде с торбички,къде с опаковки.Обаче центърът на Б-с е дъ бест-излъскан,бляскав и искрящ от светлини-нещо като "Светлините над града".Поздрави и лека вечер!:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Първо ме развесели,после малко ме натъжи,а накрая огорчен,замислен много и смутен!Задавам си въпроса,защо на запад не е така?Дали сме някакви племена,дали обида към нас не е това?Ех съдба,да те преследва боклука изхвърлен от собствената ни ръка!И все пак ще те поздравя!Успех!

    ОтговорИзтриване