неделя, 14 април 2013 г.

Най-вероятно предизборно, но... все пак е нещо!

Тази бе една от най-дълбоките дупки пред блока, в който живея, която почти ежедневно подлагаше на изпитание каскадьорските ми умения да я обкрачвам  с колата. Затрудненията идваха от това, че успоредно на нея има друга, по-обширна, макар и по-плитка дупка /пернишка идилия;)/ и при паркиран до тях частично на пътя автомобил, се чудиш кое зло да избереш. Снимах преди 3 седмици дупките, като мислех да ги пратя до общината и до един градски сайт със запитване, мислят ли нещо да направят по въпроса. Но преди да го направя, прочетох изявление на кметицата, че ще се започне запълване на дупките от понеделник, включително и в моя квартал и реших да изчакам.
И действително, тази седмица започнаха да изрязват асфалта около дупките в квартала, запълниха някои, главно около супермаркета, но около блоковете нищо. Майка ми попитала работниците, няма ли да запълват около блоковете, не, никой не им бил казал нищо. Вбесена, в петък изпратих запитване до отдел "Инфраструктура",  като не очаквах отговор, просто така, да освободя напрежението.
Колко приятна беше изненадата ми, обаче, прибирайки се снощи, да видя, че двете най-дълбоки дупки са запълнени. В събота!!! Останалите стоят, но съм обнадеждена.:)
Та сигнализирайте нередности, пишете, не се щадете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар