неделя, 10 октомври 2010 г.

Магията на природата и проклетията на българина




























6 коментара:

  1. Есента е прекрасен сезон:)За съжаление има все повече подобни на последната ти снимка картинки,които ... нямам думи!Приятна вечер,Hexemexe :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не е на българина. Простотията не е национално качество. В Испания глобата за хвърлен от колата боклук е 200 евро. А тук?

    ОтговорИзтриване
  3. Tъжно е сега!-Есента със свойта пъстрота,прикрива боклука в далечина!-Зимата ще е по-добра,затрупва всичко под снега!Пролетта и лятото,обвиват всичко в цвета и зеленина,но по-тъжно е това,че не сламка а греда се забелязва,и дори слънцето да залязва,от мръсотията миризма остава!А природата е болна,сравняваме я с птичка волна,с оскубани крила!-Не е ли време,да си почистим за размисъл ума,или пожара ще ни покаже,колко пуста ще остане нашата душа!И все пак надеждата умира последна,и ми се иска с добро око към бъдещето да погледна!Дано срама наделее над глупоста!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз имам подобни контрастни снимки - приказна природа и ужасни сметища. Половината ни държава е незаконно сметище без да преувеличавам. Но не знам към кого да се обърна за изчистването.

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни снимки, Hexemexe, без последната :((

    ОтговорИзтриване
  6. Хубави снимки Хексемексе!И последната, за да напомня на някои хораа, кое не трябва!А през средновековието в Западна Европа,когато чумата отнася милиони, повежда се борба против боклука,който трябва да се изхвърля на определено място извън града!Всяка сутрин управниците на селището правят обход и ако някое домакинство не е изпълнило заповедта, ксакво следва? Там на позорния стълб, пред погледа на съгражданите, по бели долни гаши изяждат определения брой пръчки!Представяте ли си, немската лелка с шапчица с къдрички и тричетвърти с дантелки гащурки,какъв срам ще преживее освен тупаника!И ще посмее ли втори път да не изпълни заповедта?Това е случка, разказа ни при посещение в ГерманияИнтересничко ми е!

    ОтговорИзтриване